Ziektekosten

Ziektekosten. Iedereen heeft ermee te maken, maar niet iedereen maakt evenveel gebruik van de medische zorg. Daarom heeft u bijvoorbeeld een andere ziektekostenverzekering nodig dan uw buurman of collega. Eén die bij u past, met vergoedingen die voor ú van belang zijn. De ideale verzekering is dus één die volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Dit geldt zowel voor een particuliere als voor een ziekenfondsverzekering.

Verzekering van ziektekosten in het buitenland
Een grote misvatting van veel mensen is dat de ziektekostenverzekeraar de kosten voor ziekte in het buitenland totaal vergoed. Nederlandse ziektekostenverzekeraars vergoeden de ziektekosten in het buitenland naar het gangbare Nederlandse tarief. In landen als Amerika of bijvoorbeeld Zwitserland liggen deze tarieven veel hoger. Om dit risico af te dekken is eengeneeskundige kosten dekking op uw reisverzekering noodzakelijk.

Uw ideale verzekering
Alandt AssuFin zoekt graag voor u de verzekering die aan al uw wensen beantwoordt: één die zich onderscheidt door kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke premie, en één die zowel een uitgebreide dekking als een snelle, probleemloze service biedt. Omdat wij met meerdere verzekeraars zaken doen, vinden wij probleemloos uw ideale verzekering.


Contact

Alandt AssuFin

Adres:
Vrijburglaan 61
2051 LB Overveen

Telefoon: +31 (0)23 525 79 02
Skype: alandtassu
E-mail: info@alandt.nl


Digitale Polismap

Bereken hier uw offerte

Bel mij terug