Reizen

U gaat op reis...

Een grote misvatting van veel mensen is dat de ziektekostenverzekeraar de kosten voor ziekte in het buitenland totaal vergoed. Nederlandse ziektekostenverzekeraars vergoeden de ziektekosten in het buitenland naar het gangbare Nederlandse tarief. In landen als Amerika of bijvoorbeeld Zwitserland liggen deze tarieven veel hoger. Om dit risico af te dekken is een geneeskundige kosten dekking op uw reisverzekering noodzakelijk.

Verliest u op reis uw bagage of wordt u ziek tijdens uw vakantie, dan dekt een reisverzekering de schade aan uw spullen of de kosten voor medische hulp. Voor schade door risicovolle vakantiesporten, zoals bergbeklimmen of duiken, is een aanvullende verzekering vaak noodzakelijk. Als u vaker per jaar op reis of een weekend er tussenuit gaat, dan is een doorlopende reisverzekering aan te raden.

Annuleringsverzekering
U moet uw vakantie afbreken of u kunt uw reis helemaal niet laten doorgaan door ernstige ziekte een ongeval of een sterfgeval. Het gebeurt waarschijnlijk niet vaak, maar als het gebeurt, is dat heel vervelend en wellicht kostbaar. Een annuleringsverzekering vergoedt in ieder geval de financiële schade, zoals de vooruitbetaalde huur van het appartement of (een gedeelte van) de reissom.

Sabbatical of op wereldreis

Mocht u of uw kind voor een langere periode naar het buitenland vertrekken dan is de lang op reisvakantie verzekering uitermate geschikt voor u. Anders dan bij een doorlopende reisverzekering is het aantal dagen van de reis niet bij 90 of 180 dagen gemaximeerd. U kunt met de lang op reisverzekering tot een jaar in het buitenland vertoeven.

Contact

Alandt AssuFin

Adres:
Vrijburglaan 61
2051 LB Overveen

Telefoon: +31 (0)23 525 79 02
Skype: alandtassu
E-mail: info@alandt.nl


Digitale Polismap

Bereken hier uw offerte

Bel mij terug