Hypotheken

Uw hypotheek is meer dan de financiering van uw woning. Het aangaan van een langdurige financiering is een beslissing die goed van alle kanten belicht moet worden.

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst. Het kiezen van de juiste hypotheek is dus erg belangrijk. Alleen makkelijk is dat niet.

Wij bij Alandt Assu Fin kunnen u helpen bij het af- of oversluiten van uw hypotheek. Wij kennen namelijk alle regels, subsidies en producten. Verder werken we met alle Nederlandse aanbieders en hebben we jarenlange ervaring met complete financiële planning. Maar het allerbelangrijkste: we luisteren heel goed naar uw wensen.

Uw gewenste woonlasten, risico, toekomstperspectief en –plannen: samen zetten we alles op een rij. Zo vinden we de beste hypotheek voor uw situatie, realiseren we betere condities voor uw huidige hypotheek of ontdekken we de manier om tóch uw droomhuis te kopen.

Met goed advies is er een hoop mogelijk.

Contact

Alandt AssuFin

Adres:
Vrijburglaan 61
2051 LB Overveen

Telefoon: +31 (0)23 525 79 02
Skype: alandtassu
E-mail: info@alandt.nl


Digitale Polismap

Bereken hier uw offerte

Bel mij terug