Welkom bij Alandt

De verzekerings- en hypotheekbranche lijkt voor veel mensen erg ondoorzichtig. Dit komt mede doordat u als consument vaak niet meer weet bij wie u met uw vragen op dit gebied terecht kunt en wie u kan voorzien van de correcte informatie en/of gegevens. Voor juist deze vragen en informatie kunt u terecht bij Alandt AssuFin bv. Wij bemiddelen en geven advies op het gebied van verzekeringen, financieringen, pensioenen en hypotheken. Bovendien staat bij ons persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met onze vakkennis en inzet maakt ons een uitstekende partner om uw belangen in deze branche te behartigen.

Als tussenpersoon nemen wij een deel van uw zorgen over verzekeringen over. Dit kost u niets meer dan wanneer u de producten rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit daarentegen kunt u wel gebruikmaken van de service die ons kantoor u biedt. Daarom is het voordelig en verstandig om bij verzekeringsvraagstukken contact op te nemen met Alandt AssuFin bv.

Naast verzekeringsadviseur zijn wij Erkend Hypotheekadviseur. Daarnaast hebben wij aanstellingen bij 26 banken en geldverstrekkers, waardoor Alandt AssuFin BV een interessante en betrouwbare partner is bij het vinden van de voor u geschikte hypotheekvorm.

Neemt u gerust contact met ons op, daar wordt u altijd wijzer van!

M.F. Rijpma
Directeur Alandt AssuFin bv

Contact

Alandt AssuFin

Adres:
Vrijburglaan 61
2051 LB Overveen

Telefoon: +31 (0)23 525 79 02
Skype: alandtassu
E-mail: info@alandt.nl


Digitale Polismap

Bereken hier uw offerte

Bel mij terug